fbpx

THEORIE- EN PRAKTIJKLESSEN AFGELAST

16-03-2020

Beste kandidaat, Beste klant,

Als leerling van Mattemburgh Rijopleidingen vertrouwt u op ons om u veilig en verantwoord op te leiden. Nu de wereld te maken heeft met een ongekende uitbraak van het Corona virus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij uw vertrouwde opleidingspartner zijn.

Gezien de ontwikkelingen van het Corona virus willen we alle risico’s tot een minimum beperken. We willen ons conformeren aan de adviezen welke gesteld zijn door onze overheid en het RIVM. Ondanks dat de overheid geen nationale maatregelen heeft getroffen voor rijscholen heeft Mattemburgh Rijopleidingen vrijwillig besloten dat de (Nationale) volksgezondheid altijd boven economische belangen gesteld dient te worden. Hierdoor zullen onze theorie- en praktijklessen geannuleerd worden.

Mattemburgh Rijopleidingen wenst hierbij bij te dragen (als één van de grootste en modernste rijopleiders van West-Brabant en Zeeland) aan de sociale verantwoordelijkheid. De maatschappij dient in deze zware tijden gezamenlijk een vuist te maken in de hoop het Corona virus een halt toe te roepen. Wij doen dit voor de veiligheid van zowel onze klanten als onze medewerkers. De veiligheid staat bij Mattemburgh altijd voorop!

Wij kijken op wekelijkse basis of er aanleiding en/of mogelijkheid is om de lessen weer te hervatten.

Het CBR heeft voorlopig alle theorie- en praktijkexamens geannuleerd. Er is op dit moment ook geen mogelijkheid om al nieuwe examens te reserveren. Alle examens kunnen zodra dat weer kan kosteloos worden ingehaald.

Wij zullen alles in het werk stellen om onze leerlingen goed voorbereid aan examens deel te laten nemen zodra deze door het CBR worden hervat.

Uiteraard blijven onze kantoren  bereikbaar voor informatie of vragen. Neem bij voorkeur contact op met de rijschool via de mail (info@mattemburgh.com).

Aanmeldingen kunnen natuurlijk doorgaan via de website, wij nemen gewoon de volgende werkdag contact op om alles op korte termijn in te plannen!

Wij hopen op ieders begrip voor ons besluit in deze bijzondere situatie.

Stay safe!

Met vriendelijk groet,
Team Mattemburgh Rijopleidingen

Op maandag 9 maart nam Mattemburgh Rijopleidingen al maatregelen.

Gratis* proefles auto!

Gratis* proefles
Direct starten
Ruim 40 jaar ervaring
Hoog slagingspercentage
Voordelig en snel je rijbewijs halen

Probeer een Try The Bike!

Nieuwe motoren
Ruim 40 jaar ervaring
Hoog slagingspercentage
Neem je vriend/vriendin gratis mee
Grootste motorrijschool van de regio