fbpx

Haal je motorrijbewijs (A) met hoge najaarskorting!

Motorrijles met Team Mattemburgh!

Het motorrijbewijs halen, dan ben je bij Mattemburgh Rijopleidingen aan het juiste adres. De motorrijlessen staan bekend om de aantrekkelijke mix tussen instructie en plezier! Dat deze mix zeer geslaagd is blijkt uit het feit dat 85% van de cursisten bij het eerste motorexamen slaagt.

Aanbieding: haal je motorrijbewijs met korting

Wil jij nog dit najaar het mooiste rijbewijs behalen? Profiteer dan nu tijdelijk van een speciale korting voor het behalen van je motorrijbewijs! Wat je krijgt? Twaalf lesuren rijles én twee praktijkexamens (AVB + AVD). Wat het je kost? Slechts 999  i.p.v. 1104 euro. Tel uit je winst!

Snel je motorrijbewijs

– Wij kopen vooraf examens in, zodat we vaak op heel korte termijn een opleiding inclusief praktijkexamen(s) kunnen inplannen! –

Hoge najaarskorting!

Direct starten
Snelste CBR-data
Nergens goedkoper
Persoonlijke aanpak
Hoog slagingspercentage

AVB motorrijlessen en examen

Het eerste onderdeel voor de motor praktijkopleiding is de voertuigbeheersing (AVB). Je leert het voertuig beheersen door middel van de verplichte examen oefeningen. Je sluit dit onderdeel af met een CBR praktijkexamen AVB.

Het motor theorie examen

Voor, tijdens of na het onderdeel AVB kan het CBR motor theorie examen worden afgenomen. Er is geen wachttijd bij ons en we kunnen het gemakkelijk voor je inplannen. Om je goed voor te bereiden op dit examen adviseren wij om theorie lesmateriaal en examentraining aan te schaffen.

Het is ook mogelijk om een klassikale theoriecursus te volgen. Deze cursus vergroot de slagingskans aanzienlijk!

AVD motorrijlessen en examen

Heb je het motor theorie examen en AVB examen behaald? Dan is het tijd voor het laatste praktijkonderdeel, de rijlessen en het examen voor verkeersdeelname (AVD): wij plannen in overleg met jou motorrijlessen vanuit Bergen op Zoom of Goes.

Zo gaat het bij het praktijkexamen motor van het CBR

MET MATTEMBURGH RIJOPLEIDINGEN BEN JE VAN SUCCES VERZEKERD!