TAXICHAUFFEUR WORDEN

Wil je taxichauffeur worden en snel een taxipas in je bezit hebben? Onze ervaren instructeurs geven je de juiste begeleiding, zodat jij je taxipas snel op zak hebt en als taxichauffeur aan de slag kunt. Mattemburgh Taxi opleidingen is de opleider van Nederland met altijd de laagste prijs!

Taxipas halen? Kies voor Mattemburgh Taxi opleidingen!

  Je volgt een traject dat speciaal voor jou is samengesteld.
  De examens worden vooraf gepland. Hierdoor is het mogelijk om een tijdelijke taxipas aan te vragen, waardoor je direct aan de slag kunt gaan bij een werkgever.
  De taxi opleiding wordt verzorgd door onze gekwalificeerde instructeurs.
  Voor de theorie bieden wij een unieke mogelijkheid om thuis te studeren aan de hand van e-learning.
  Je hebt altijd de mogelijkheid om een theorie-examen in de buurt af te leggen.
Je krijgt een speciale praktijk dagopleiding bij jou in de buurt.
Hoog slagingspercentage.

[rfmp id=”4879″]

Het Taxi totaalpakket

Ben jij iemand die graag met mensen om gaat, graag zelfstandig werkt, en autorijden leuk vindt? Dan is dit de perfecte kans voor je. Haal nu een volledige taxikaart, en ga aan de slag!

Inhoud van de opleiding

De taxi opleiding bij Mattemburgh rijopleidingen bestaat uit een theorie en  een praktijkgedeelte. Dit wordt als spoedopleiding gepland; dus in ongeveer 3 a 4 weken kun je in het bezit zijn van het Chauffeursdiploma taxi en ben je taxichauffeur.

De taxi opleiding kent zowel een theorie- als een praktijkgedeelte. In de lessen komen onder meer de volgende zaken aan bod:

WhatsApp chat WhatsApp ons