fbpx

HIGH SPEED THEORIE

Werken als Rijinstructeur

DIT MOET JE WETEN

Als rijinstructeur bij Mattemburgh Rijopleidingen ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het opleiden en trainen van leerlingen op weg naar het rijexamen. Jij bent niet alleen een ambassadeur binnen ons team, maar je ziet het ook als missie en zorgplicht om iemand op te leiden tot een veilig en zelfstandige weggebruiker. Als rijinstructeur sta je aan de basis van de verkeersveiligheid van Nederland.

JE HEBT SOCIAL SKILLS

Als rijinstructeur bezit je een uitzonderlijke dosis inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Ook haal je alles uit de kast om kandidaten op hun gemak te stellen en steeds weer te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Dit zijn vaardigheden, die ook van pas komen om adviezen op een heldere en respectvolle manier mee te geven; ook wanneer dit betekent dat een kandidaat minder vooruitgang boekt dan gewenst. In dit geval weet je een negatief gevoel in een positief gevoel om te zetten.

JE BENT DOORTASTEND

Als rijinstructeur ben je van alle markten thuis: lessen helder overbrengen, omgaan met weerstand en sociale druk en het bewustzijn van jouw positie. Je bent namelijk het visitekaartje van Mattemburgh. Je hebt uitstekende kennis van zaken, een vereiste binnen Mattemburgh. In een relatief korte periode dien jij iemand op te kunnen leiden en veilig deel te laten nemen aan het verkeer. Een hele verantwoordelijkheid.

Rijinstructie vacatures

Motor Instructeur

Mattemburgh Rijopleidingen is per direct op zoek naar een Fulltime motorinstructeur ter versterking van onze motorafdeling.